Ett guldsto och en V75-vinnare!

Härlig helg…

Riktigt fina titlar till teamet i helgen. I lördags vann Flash Hammering V75 på Mantorpstravet, och gjorde det lekande enkelt efter en väldigt fin avslutning. Segertiden blev 1.13,3 och 100 000 kronor var den värd. Vi gratulerar ägarna Curt Falk och Dan Åsberg samt skötaren Malin Widing. 

I söndags ville inte White Lightning vara sämre, utan storskrällde i Guldstoet på Axevalla och tog hem 350 000 kronor i detta ärofyllda lopp. Spets och slut – det var segermelodin och massa glada Easy KB-delägare var på plats i regnet, och njöt i vinnarcirkeln. Mycket imponerande seger, och vi gratulerar hela ägargänget och skötaren Matias Kulpakko. Det var Matias första skötarseger, och så kommer den i Guldstoet. Maffigt. Segertiden: 1.15,0. 

I övrigt:

Fredags Romme – Boom Boom Becker bra tvåa, Rag Sock duktig trea, Hercules T. femma, Rocky Tilly galopperade och Elysia K. kvalade. 

Fredags Vincennes – Vison Fromentro fick inget med sig i ett tufft lopp. Bocognano startade också, men inga framgångar för honom heller. Nya tag!

Mantorp lördag – Ebony Boko femma, inledde med startgalopp. Cosmo Light sexa i samma lopp.

Axevalla söndag – Liam Dana trea, krafter kvar. Luxury Brodde galopperade. 

Njutbart med en V75-seger och att ha ett guldsto i stallet. Tack alla som gratulerat, och återigen grattis alla inblandade. Se bild nedan på ett av hederspriserna, som nu får plats i "skrytrummet"!

/Teamet