Beauty visade Class!

Beauty visade Class!
Äntligen fick Beauty Class visa sin kapacitet! Hon startade idag på Rättvik och blev tvåa och såg riktigt fin ut. I första starten blev det omstart och då kom Beauty iväg jättefint och var på väg till ledningen. I andra och den giltiga starten blev det inte riktigt lika bra, hon missade ledningen och hamnade utanpå ledaren. Jörgen körde lite mot den som hade ledningen, så att det blev en lucka där Beauty gick ner. Hon satt i rygg på ledaren hela loppet, men efter positionsproblem på borte långsidan blev hon tillbakadragen och tappade lite mark. Hon kom dock tillbaks bra och attackerade i fjärde spår in på upploppet, men hann inte på den bortflyende Yang Scoop.

Tiden för Beauty blev 1.18,6 2140 m. För det fick hon 7500 kr.

Det var som vanligt trevligt på Rättviks travet, med mycket folk på plats. Det kändes som om det var många av delägarna som var på plats och de fick även chansen att höra vad Jörgen trodde om Beauty och chanserna.  

Beauty kändes fin och nu är vi äntligen på g! Nästa stora mål är givetvis Axevalla den 19 juli då Rixhästarna ska mötas.

Av de andra hästarna som startade idag var det Tight Agressive som gjorde bäst ifrån sig när han blev trea på nya rekordet 1.13,5 1640 m auto. Hot Pot fick tufft i dödens och knäckte ledaren, men kunde inte stå emot hästarna som satt längre bak och han slutade femma. Nelle d’Amour hade inte sin bästa dag och galopperade. Noisy Roses var heller inte som bäst och slutade oplacerad.

Vi hade också tre hästar i kval och premieloppet, Romeo God (kval), G.H. Mack (premie) och Aaron Boko (premie) och alla tre klarade sig! Dessutom kvalade Bestfriend Hanover (som numera står hos Hans i Rättvik) på 1.18,7. 🙂

Sara