Wiklund föreläste!

Spännande dag och kväll…

Hej!

I tisdags hade vi en heldag med Stig Wiklund, där vi började med lunch för personalen som mor Gun gjort och sedan höll Stig "Positiva Kicken" Wiklund föredrag inför personalen, där vi jobbade enskilt och i grupper. Stämde av vad vi jobbat med innan, och hur vi ser på oss själva och gruppen. Riktigt givande – och spännande hur mycket vi kan påverka framtiden i en positiv anda. Riktigt roligt var det när vi skulle sammanfatta vad som förbättrats hos Team Westholm senaste två åren, och det blev en diger lista med lappar. Se nedan:

undefined

Vi höll på fram till 16.00, då vi var fullmatade med energi och sedan tog vi en paus innan hästägare och samarbetspartners kom vid 17.00 där mor Gun först bjöd på mustig älggryta som uppskattades väldigt mycket. Sedan pratade Stig inför gruppen, som var cirka 40 personer som du kan se på bilderna nedan. Stig pratade om hur man ser på sig själv, hur man kan påverka sin egen sinnesstämning vilket kan vara ganska lätt om man tänker på det. Sedan var det en del anekdoter kring de han jobbat med, bland annat Helena Ekholm som han gjort en bok tillsammans med. Sen blev det en fika, och lite "surr" innan vi körde igen och föredraget uppskattades, och vi var klara vid cirka 21.00. 

Kul att många var nöjda – och vi kommer jobba vidare på sådana här saker, och även köra vidare med unghästkvällar och andra aktiveter för våra hästägare och personal. 

/JW och Patrik 

undefined

 

undefined

 

undefined