Westholmkalendern – lucka 21!

Vi närmar oss julafton med stormsteg och med endast tre luckor kvar är det dags att presentera mig själv.

Charlie Hedstad heter jag och har huserat hos Jörgen i ett par år nu. När Fernlund drog igång eget vid årskiftet tog jag över hans roll på kontoret, “It-chef” som Jörgen brukar säga. Jag är också med under fortkörningsdagarna vilket jag tycker är riktigt kul. Utöver det så jobbar jag som redaktör på Kanal 75.

Mitt bästa travminne i år?

– När Actual Star var tvåa på V75 i Boden i somras. Hela resan var en upplevelse, resan dit, upploppsdullen mot Mellby Club och efterfesten på farmen. Jag kan rekommendera alla som har möjlighet att åka på Bodens V75-omgång, det är en riktig folkfest!

Vad jag drömmer om nästa år?

– Det hade vart häftigt med starthäst på Vincennes!

Vad jag önskar mig i julklapp?

– Varma vantar.