Westholmkalendern – lucka 13!

Under lucka 13 hittar vi vår teamchef sedan drygt ett år tillbaka, Anna Carlsson. Anna är från Avesta och kommer närmast från pappersbranchen. Förutom att raca runt i takrakan så har Anna stenkoll på personalfrågor och hon hinner även med en hel del administrativt arbete.

På fritiden vet jag att hon spelar mycket Padel och kollar på TV-serien Bäst i Test på SVT.

Ett av projekten Anna har dragit igång under sin tid hos teamet är Westholm Academy, där hon tillsammans med Jörgen anordnar interna utbildningar, vilket vi är mycket stolta över. Se mer om det här!

Viket är ditt bästa travminne från 2019?

– För mig personlig som inte är iväg på så mycket tävlingar så är det att känna hästarna utvecklas på hemmaplan. Sedan är jag väldigt stolt över att jag lärt mig justera tömmarna medans jag kör, ha ha.

Vad ser du fram emot under nästa år?

– Jag ser fram emot att hela teamet kommer jobba ännu mer ihop och framförallt att vi kommer ha det väldigt roligt tillsammans. Till sist så hoppas jag såklart att hästarna fortsätter prestera bra.

Vad önskar du dig i julklapp?

– En lugn och skön jul! Plus att vi får lite snö så jag hinner ut och leka med barnen. Såklart ökar jag hela teamet, inklusive hästarna en fin jul!

Anna Carlsson