Westholm filosoferar….

Westholm filosoferar….
Sitter och filosoferar med "frun" och Lasermannen, Mats G, känd från TV förra onsdagen.

Efter en tuff dag i stallarna (så sent som kl. 18.00 i kolmörkret fick Bestfriend Hanover (Saras egen pensionsförsäkring..) ett träningspass.
– Bättre än någonsin, meddelade jag Sara, (jag vet att hon blir så glad när jag säger det) (men kanske var det för att jag inte såg hur illa han travade, tänkte jag efteråt..??).

Nu har vi suttit och avnjutit en uppmärmd matlåda med mor Guns älggryta, ett glas rött vin samt sett på TV 4 Sport där det var mycket travpolitiskt snack med den "vite riddaren" i studion. Vi fick se Daniel Olsson missa ledningen med Hallas Rebell, till Hallas stora glädje, han kom i mål med vilopuls.

TV-profilen Mats har idag hälsokontrollerat nio hästar på Karlsro och tar nio till på Armanbo i morgon.
– En hälta är inte alltid hälta, konstaterar Mats, efter några glas vin. Allt är relativt…

Vi sitter och planerar framtid. Själv har jag, tillsammans med Signe varit i Östervåla och besiktat 26 st ettåringar hos Misty Trotting i och två av Per "Blodbankens" Jonssons uppfödningar i granngården. Såg många fina kusar, men konstaterade att finanskrisen och Patrik Sandin har skrämt bort mina köpare på svenska hästar.

Parling åker till Normandie i morgon på "classified mission" med Quel Pins ägare Klaus Fritzch från Österrike…

När man talar om travpolitik så känner man ofta att det behövs lite ny energi bland leden. Ny energi är ingenting vi kommer att lida brist på om två veckor då vår mentala coach, "Duracel kaninen" Stig Wiklund ska hjälpa oss att sätta målen för framtiden och få oss att bli ett ännu bättre team, så att våra hästägare får känna positiva kickar ännu oftare.

Tog en tur till Paris i söndags och avnjöt Rubis de Padds tredjeplats i grupp I löpningen på Vincennes. Måndagens snabbjobb på Grosbois var en ren njutning, även det. Vår franska filial har en mycket hög lägsta nivå.

"Borta bra, men hemma bäst." Packade snöbanor, massor med snö i hagarna och klar luft  i vykortsliknande miljö och härliga vinterjobb med bl a Annicka, ja då kan jag man bara konstatera att man har världens bästa jobb!

Sov gott, för det gör alltid jag!! 🙂