Week-end

Week-end
3 dagar på landet var skönt. Grosbois är som ett stort "big brother" så man behöver komma utanför murarna med jämna mellanrum.
5 fina ettåringar är på väg hem till Sverige. 2 är fortfarande tillgängliga. Båda med Offshore Dream som pappa.

Imorgon är det dags för vår söndags överraskning. Det är nya banor mest varje helg. Prestige De Mai och Reve De Vire ska till Strasbourg och det är första gången vi åker dit. Ross De Cosse tävlar i Rambouillet, där har vi varit förr. En mycket fin bana.

Idag har Vincennes bevakats via tv. Där får alla chansen och nästan alltid vinner bästa hästen. Inte som hemma i Svedala. Fast Beanie M.M var verkligen bara bäst idag.

Snittpriset i Deauville sjönk till 16 608€. Jag tror att snittpriset på kriterieauktionen kommer att bli ungefär samma fast i SEK. Eller, det hade blivit det om inte lägsta budet var 20 000 SEK. Det är verkligen upplagt för att köpa fina hästar till låga priser. Mitt tips är: Slå sönder spargrisen och ring JW. Vi hittar vad ni söker.

2-2. Varje resultat går emot kära Djurgården. Elfsborg ska slåss om guldet men kan inte få till mer än oavgjort mot Gais på hemmaplan. På måndag tar Dif saken i egna händer och slår MFF. Matchen går på canal+ så vill ni något den kvällen, ring i paus! 

På tisdag ska Nathalie Henry rida Relook d’Occagnes på Vincennes. Första gången monté. 16 lax passar fint.
DP