VIP-tänket tar över trav-Sverige!

Härligt mejl jag tagit del av…

Hej!

Jag har länge kämpat för att våra företrädare till hästarna ska få komma in på stallbacken oavsett bana och känna pulsen på riktigt. Där har man chansen att träffa tränare, skötare, kuskar och andra hästägare med samma intresse. Nu när banprogrammen bantas ner och inte alltid skickas ut på post med stämpeln på baksidan där man får biljetter till stallbacke införs nu en ny riktigt bra grej. 

I mejlet här nedan får står allt som ST rekommenderar, och detta förenklar oerhört för oss aktiva travtränare och gör att hästägaren får en VIP-känsla, och att man får något extra. Backstage-kort överallt, vilken annan sport erbjuder det? Härligt ST!

Nu måste alla företrädare runt om i landet kontakta eran hemmabana och hänvisa till denna text, och ni ska förvänta er "rikskortet" snarast möjligt.

/Nöjd Jörgen – det ska vara kul att vara hästägare

Här är mejlet som gick ut till alla landets travbanor:

Hej,

Svensk Travsport har fått förfrågningar och propåer angående Hästägarkort. Vad gäller och vad skall gälla? Svensk Travsport jobbar för maximal hästägarglädje, vilket bland annat innebär att Hästägaren skall ha möjlighet att träffa sin Tränare (Leverantör) på landets samtliga travbanor. I och med detta så rekommenderar Svensk Travsport följande hantering gällande Hästägarkort.

Hästägarkort – märkt med Svensk Travsport (loggo) 
Registrerad företrädare erhåller två årskort (2 kort per häst). Kortet gäller som entré till samtliga Svenska Travbanor och dess stallbackar.

Önskar banorna att styra vilka kort som gäller för speciella tävlingsdagar (t.ex. Elitloppet, Svensk Travderby mm.) så är det helt upp till respektive bana.

Ordinarie tävlingsdagar rekommenderas öppenhet, för att skapa mervärde till vår viktigaste kund – Hästägaren. 
Korten gäller redan idag för entré till samtliga svenska travbanor, så vi riskerar inga entréintäkter samt att vi minskar efterfrågan på stallbacksbiljetter.

Övriga delägarkort
Som idag utställs av respektive Travsällskap, skall fortsatt hanteras av banorna. Hur många kort som skall delas ut till delägare och vad som skall gälla för respektive bana eller banor (en del banor har samarberte där korten gäller till fler banor än den banan som kortet är utställd ifrån). 

Hoppas att detta är något som ni kan ställa Er bakom.

Trevlig helg!

Med vänlig hälsning

Petter Johansson 

Sportchef