VIP-erbjudande till våra hästägare!

Team Westholm-dagen med V75-finaler!

Lördag 3/2 är det dags för topptrav på Solvalla!

VIP-erbjudande till våra hästägare!

När ni ankommer Solvalla blir det stallbacksbesök och mingel (snittar & champagne) med Jörgen i vår fräscha hästägarlounge. Mellan kl 13 och 14 kan ni där få träffa Jörgen och flera av de kuskar vi samarbetar med för mingel och travsnack.

Sedan beger vi oss över till Valla Krog som för dagen är helt reserverad till Team Westholm. Maten består av en buffé med avslutande kaffe och dessert medan övrig dryck betalas separat.

Efter tävlingsdagens sista lopp öppnar After Trot på närliggande Kongressen, med DJ-musik och bar. After Trot stänger kl 22 och därefter går bussarna hemåt igen.

Ni har två VIP-platser på restaurangen per ägd häst i träning. Sista anmälningsdag är 29/1 men helst så fort som möjligt. Vid behov av fler platser, maila event@teamwestholm.com för en förfrågan. Priset för extraplatser är 495 kronor/styck. Betala via SWISH på följande nummer: 1231852722

Det finns möjlighet att åka med våra arrangerade bussar till Solvalla, 200 kronor per person.
Maila event@teamwestholm.com och meddela om ni ska åka buss och hur många platser.

Bussarna kör följande sträckor:
Heby-Enköping-Solvalla
Falun-Hedemora-Avesta-Sala-Solvalla
Nyköping-Tystberga-Solvalla

OBS! För er som tar med gäster utan hästägarkort, meddela antalet stallbacksbiljetter ni behöver för era gäster. SMS:a Jörgen på 070-342 64 14.