Vill du jobba i ett härligt team?

Vi söker fler medarbetare…

Vi söker hästskötare till tävlingsstallet i Sala. Till unghäststallet söker vi både hästskötare och en ansvarig tränare.

Team Westholm jobbar för stark teamkänsla och att våra kunder ska trivas genom ett bra bemötande, social gemenskap och givetvis bra resultat. Vi har under flera år arbetat tillsammans med den mentala coachen Stig Wiklund.

Vi söker dig som har god erfarenhet av att jobba med hästar, gärna utbildning inom häst, gillar att jobba i team och att möta kunder. B-körkort är en fördel.

Välkommen att skicka din ansökan till info@teamwestholm.com Vi kommer att påbörja rekryteringar omgående så skicka din ansökan så snart som möjligt, senast den 30 november.

Har du frågor, helst ring, SMS:a men du kan också maila Jörgen, 070-342 64 14, jorgenw@teamwestholm.com.

Mer om Team Westholm
Team Westholm finns i Sala, drygt 10 mil norr om Stockholm med många banor nära. Vi brukar kalla oss för Sveriges närmaste travstall. I dag har vi cirka 90 hästar i träning uppdelade på två gårdar nära varandra i Sala, samt en filial på Grosbois utanför Paris. Vi har precis påbörjat bygget av ett unghäststall som kommer att ligga mellan våra gårdar. Vi har jättefina träningsmöjligheter med världens enda rakbana under tak, en längre rakbana, en rundbana, samt en backe och fina slingor. De flesta av våra hästar går ute dygnet runt med hus i varje hage.