Vilken vecka!

Vilken vecka!
Förra veckan var en riktig toppvecka, särskilt för Anna Engström och Jessica Adler, vars hästar gick riktigt bra. Själv såg jag Solvallaloppen från restaurangen, där jag satt med olika personer från Dannerotravet, LRF (bl a Stig Wiklund och Mats Norberg) och ATG.

Quest for Life (Jessicas passhäst) inledde med seger i lopp två, han gav ju bara två gånger pengarna, och honom hann jag inte ens tipsa om. Däremot hade bagar’n (Fredrik Linder) sagt att så fin som han kändes hade han aldrig känts och att han bara måste vinna, vilket han ju gjorde!

I lopp tre startade hagkompisarna Natural Grace och Beauty Class (Annas hästar). Som den spelexpert jag är tipsade jag mina bordskompisar om Natural Grace (försökte glänsa lite stammässigt och påpekade att hon är helsyster med Camilla Highness), sa också att det var en mycket kapabel häst, men som haft lite otur under förra säsongen).

En given plats, var mitt tips, och jag glömde helt bort gamla "rixhästen" Beauty Class, som dagen till ära hade Björn Goop i sulkyn. Nu gick ju mitt platsspel in (till 7 ggr pengarna), för Natural var jättefin som trea, men att inte nämna att Beauty var i toppform och därmed vann överlägset till 16 ggr pengarna, var väl inte helt uppskattat från bordet….

Tipsade även om Hot Pot (Annas häst) som ett platsbud, han satt fast som fyra, så det var inte ett helt fel tips. Får han bara travet att flyta kan det bli riktigt bra!

Mina tips var slut för den dagen, men jag uppmärksammade gänget på lopp 11, där två av Travets talanger startade. Hade själv lyckats pricka en plats på Göran Lång och vände den stora summa (40 kr..) på platsspel på talangerna. Daniel Wäjersten vann loppet och jag som är extremblödig fällde givetvis en tår av glädje! Jag kunde hämta ut 60 kr på plats….

Som ni märker så är inte min specialitet spel och tips…..

Hur gick det då resten av veckan? Jo, i fredags hade Anna (och givetvis hela teamet) ännu mer framgångar när Brio gick och vann ett DD-lopp på Sundbyholm. Det var Hockeyligans killkväll och restaurangen var full med grabbar…

I lördags var det come-back för River de Liton (Jessicas passhäst), halvfransyskan som gjorde några riktigt fina lopp i fjol, men som var alldeles för het. Nu hade hon blivit halsopererad och verkade riktigt fin. Tyvärr blev det galopp i starten, men efter ett lugnt lopp sist utvändigt spurtade hon riktigt fint till slut som trea över mål! Passas nästa gång!

Lite smått och gott och lite rörigt kanske…?? Sammanfattningsvis; Teamet hade en väldigt bra vecka och särskilt bra gick det för Annas och Jessicas passhästar. Jag lyckades halvbra med att leka spelexpert och flera av våra hästar passas till nästa gång! 🙂 Ett stort grattis också till ägarna Stall Ebba-Britta (Quest), Jan I Jönsson (Beauty) och Stall Stall Ta i Trä (Brio)!

Sara