Vilken underbar unghästkväll!

En varm och skön försommarkväll, massor med folk, duktiga och talangfulla unghästar, grillkorv och kaffe uppblandat med massor av travsnack!

Det är receptet på en mycket lyckad aktivitet för Team Westholm.

Kvällen började med att besökare fick sig en kopp kaffe under tiden som de tittade på förberedelserna i och kring stallet.

Första heatet med uppvisning av unghästarna startade kl 18. Många förväntansfulla hästägare och travintresserade samlades kring rundbanan på Armanbo. Jörgen berättade lite om hästarna och deras utbildningsstadie. Gänget i stallet såg till att det gick snabbt och smidigt med byte av hästar inför heat 2. Intresset var fortsatt stort kring banan och många fick ikväll se sin unghäst i jobb för första gången. Positiva kommentarer hördes från publikplats.

Under tiden mellan bytet för heat 2 och 3 ordnades, kunde publik/besökare stärka sig med en god grillkorv uppe vid stallet. Det blev även vinstutdelning i den Tipspromenad som villiga besökare kunde ha genomfört under kvällen. Vinnaren med bästa resultat blev Kicki och Bengt Westerberg som kan se fram emot en flaska Nya Zeeländskt vin med specialdesignad etikett, föreställande Annicka…! Ett speciellt pris tilldelades även till den som gissade bäst på antalet söm i glasburken! Vinnare av en Team Tröja med keps för bästa gissning blev Bengt Eriksson, mer känd som Leksands-Bengt!

Tack till alla som förgyllde kvällen med sin närvaro och tack till alla som hjälpte till, inhyrda kuskar och personal!

Kolla vad Kicki och Bengt Westerberg hade att säga om kvällen!

 

Se bildkavalkad från en mycket trevlig kväll i unghäststallet!


Förberedelser inför heaten lockade åskådare!


Fullt med intresserade på banan, vi räknade till minst 80 personer, kanske fler!


Jörgen i samspråk med Joakim Groth.


Unghästarna visar upp sig!


Snart dags för ytterligare heat.


Jörgen S Eriksson är beredd!


Korv smakade gott….


Jörgen Westholm justerar utrustningen.


Doreene Karlsson och Palle peppar Villa före loppet.


Lars-Erik Granat och Leif Berggren hjälps åt!


Varså god ta en kopp kaffe och startlista, eller var det kaka!