Vi startar veckan med en blogg från Robin Andersson

Tjabba tjena!!

Då var det min tur att skriva en såndäringa blogg som det heter. Börjar med en kort beskrivning om mig själv…

Jag heter alltså Robin Andersson är nyss fyllda 20 år. Jag är ifrån ett litet samhälle i Västergötland som heter Grästorp eller ”slättens pärla” som farmor kallar det. Mitt häst intresse började när jag va 6 år och började rida. Travet har funnits i familjen sen innan jag föddes då min styvpappa har hållit på sen sent 80-tal. Har under nästan hela livet åkt med han på trav men när jag va 13 år då slog intresset till på riktigt och jag bestämde att jag ville jobba med hästar. Fick en egen travare i den slängen som jag hade mycket kul med. När det va dags att välja gymnasium va valet ganska enkelt, det blev naturbruksgymnasiet Uddetorp i Skara. Där fick jag en fin utbildning och va på många bra praktiker bland annat Jörgen Westholm. Innan skolan sluta sökte jag sommarjobb hos Jörgen och fick det, när sommarn var över fråga han om jag ville jobba kvar och det sa jag ja till. Så nu sitter jag här i Sala med bra jobb och trivs riktigt bra.

Vad gör jag då här hos Team Westholm? Jo det ska jag förklara…

Jag är lite av en mångsysslare här på Karlsro. Jag sköter om banorna så vi har fint att träna på, fixar och grejar med lite allt möjligt. Samtidigt som jag även är hästskötare med 6 passhästar på listan, mer info om dom kommer alldeles strax…

Först ut är Lennart All Over som är en 3-årig hingst som tränar på och känns för dagen riktigt fin.

Big Bill Bac är en stor 3-års hingst som också tränar på fint, va inne på eskilstuna föra torsdagen och gick provlopp, gick 1,22 i 2000 m i fin stil. Kval snart?

Vendredi du Jouan är en fransk 3-års hingst med skön stil och inställning. Kvalade i höstas på solvalla på 1,20,2. Han ska nog snart ut på banan o visa upp sig.

Persos Bojje är en 3-års hingst som tränar på här hemma, känns för dagen bra och är under utveckling.

Duffman är en 3-års hingst och Bojjes bästa kompis. Han tränar på fint här hemma och känns också fin för dagen.

Via Stella är en fransk 3-års märr, som jag inte heller haft så länge men är trevlig tjej som tränar på bra. Kvalade på 1,20,9 i december.

 

Puss o kram från banmästarn!!