Vi i Team Westholm-Victor<

Vi i Team Westholm-Victor 
Tjenna! Denna vecka är det äntligen min tur att skriva lite om vad som händer i teamet. Jag heter Victor karlsson och blev 21 år igår och har jobbat i teamet i snart två år och kommer ifrån Lummelunda på Gotland.
I Armanbo är stallet där jag och min gode vän och kollega Jörgen Eriksson sköter träningen av unghästarna. Jag trivs mycket bra med mitt arbete och det är underbart att få jobba med dessa fina hästar vi har i team Westholms unika unghästsatsning.
Hästarna har haft en mycket fin vinterträning med perfekta träningsmöjligheter och känns mycket fina och starka. Framtiden ser mycket ljus ut för de hästägare som valt Team Westholm, fullt med upplevelser och framgångar med sina blivande stjärnor. I Armanbo har vi nu börjat simma hästarna i vår stora bassäng, vilket uppskattas att få svalka sig i vattnet i värmen.
På tävlingsbanorna glädjs man av att se vilka fina hästar medarbetarna ställt iordning med segrar och fina placeringar i både Sverige och i Frankrike denna vecka. 
Jörgen har varit och på gotland och besiktat ettåringar hos uppfödare i värdsklass, det blir spännande att höra vad han har hittat för hästar där. 
Eftersom det var min födelsedag bjöd jag mina arbetskamrater på en hemmagjord smörgåstårta i morse som blev uppskattad. Imorgon kommer hästägare Lasse Hallberg och tittar på sina hästar i Armanbo, det blir kul att vissa upp dessa fina djur. I helgen är jag ledig då ska jag och hovslagare Stefano Galuzzo passa på att åka till Oslo för att se fina lopp och kolla upp den Norska travsporten.
Vi kämpar på mot målet att bli ett dreamteam i världsklass.

Ha det bra allihop! Victor