Vi i Team Westholm – Mikaela

Vi i Team Westholm – Mikaela
Hej i vårvärmen!
Denna vecka är det Mikaela Lundin som skriver. Jag har jobbat i teamet i 2,5 år nu, men har tidigare jobbat här i 1,5 år innan jag fortsatte att plugga vidare. Nu är det min tur att skriva och det blir både den första och sista (på ett tag) eftersom jag gick på mammaledighet i måndags.
 
Då åkte jag till Romme och selade ut min passhäst Nosy Rosies som vi hade stora för hoppningar på, men hon svek oss tyvärr. Trots två halsoperationer verkar det inte ha hjälp även om det kanske inte var halsen som krånglade nu. En annan av mina passhästar var Tight Aggressive som startade i torsdags på Gävle i ett lärlingslopp. Det blev ju seger med lill-chefen (Jörgen Eriksson) och det var typiskt att när jag väl slutat. Han har varit så fin i fler veckor utan att starta, så det var inte så överraskande för mig iallafall.

På onsdag på Valla kan det bli ännu en seger av mina passhästar då River de Liton ska ut och bevisa hur bra hon är. Hon har bara sprungit på halvfart hittills och det blir intressant och se hur långt hon kommer att gå. Vi siktar iallafall på lite årgångslopp senare i sommar. Jag följer med en sista gång och kollar så det går rätt till!
 
Nu ska jag ta det lugnt tills storken kommer sedan får vi se när jag börjar jobba igen. Ha det bra i sommar så kanske vi ses på någon travbana framöver, för det är ju där man ska träffas! Kram Mikaela