Vi i Team Westholm – Lisen

Vi i Team Westholm – Lisen
Hejsan hoppsan! 
Nu var det min tur att skriva för teamet! Kanske ska börja med att berätta lite om mig själv, Lisen Sund heter jag och är sommarvikarie men jobbar även på lov och helger… jag går in på mitt sista år på gymnasiet nu.. Jag går linjen Häst på Ösby, Västmanlands naturbruksgymnasie med inriktning trav och NV-Profil.
Jag började hos Jörgen Westholm som sommarvikatie förra sommaren och va då ganska nyinflyttad i Sala då jag bara hade bott här i några månader. Bodde tidigare i Falun, där jag är född och uppväxt. Jag jobbade då extra på Romme travbana som ledare på travskolan.
Hur jag kom i kontakt med Jörgen, nyinflyttad och allt, var nog bara en ren tur.. det var via hans syster, Ingela Westholm.. Jag lärde känna en person i Sala och började rida på hennes ponny som som faktiskt va i granngården till Ingela och som kände ägarn till ponnyn väldigt bra.. och på den vägen är de.. sen började jag jobba som sommarvikarie den sommaren (-08) och har försökt att jobba extra på lov och helger efter det och nu jobbar jag i sommar igen..

Första veckan vikarierade jag för Caroline och hade hennes passhästar att ta hand om.. veckan inleddes raskt med start redan på måndagen då Nosy Rosies och Tight Aggressive skulle ut på Rättvik, då även Beauty Class fick visa framfötterna och gjorde ett fint lopp med en andra placering! Kul! Sen var det provlopp på Sundbyholm som stod på schemat senare i veckan, onsdagen närmare bestämt.. då hade jag River och Seven d’Urzy, en av mina favoriter! Värmde honom på banan och han kändes riktigt fin!
 
Och så till den veckan som har gått. Nu var det Jonnas tur att ha lite semester och då tog jag över hennes passhästar så länge.. måste erkänna att jag var lite nervös i början av veckan.. nu var det ju jag som skulle träna Annicka! Och med tanke på vad jag hade framför mig; fredagens Stochampionats kval med Annicka och Jagmi! som även jag skulle sela ut!! så var det kanske inte så konstigt att jag var nervös..vilket ansvar! Men allt gick ju riktigt bra och Annicka knep en fin första placering och en plats i finalen! Kul! Men det var tyvärr inte riktigt Jagmis dag, som vart oplacerad.. Men jag är super nöjd ändå med en lyckad utselning och jag tackar för den erfarenheten! 
Tidigare i veckan på onsdagen var det start för Dawnrun och Just Indeed på Solvalla.. Jörgen var väldigt nöjd med Dawnrun efter värmingen och vart väldigt sugen på att satsa på en vinst… men senare i loppet satt han fast med henne som andra invändigt på upploppet och fick aldrig någon lucka, och med oryckta tussar och alla krafter kvar gick hon in som 2a in i mål på tiden 1.17,9! Så Jörgen va väldigt nöjd med henne ändå!! Tyvärr så gick inte Just Indeeds lopp lika bra.. där det slutade i galopp.., men ,man kan inte alltid ha turen med sig! 🙂
 
Men nu är man utvilad efter helgen och laddar med nya friska tag inför den kommande veckan, då vi ska satsa på ännu bättre resultat! och med en strålande helg i sikte! Stochampionats helgen på Axevalla! Vi har många hästar till start, med bl a. Annicka i Finalen på söndag!! Kom och titta vettja! Vi ses där!!

Mvh Lisen