Vi i Team Westholm-Jonna

Vi i Team Westholm-Jonna

Ja, då har det blivit min tur att skriva igen och det har ju hänt en hel del sen sist. För i team westholm är det full fart.
För några veckors sen så blev det tillslut lite kallt så det blev lite bättre i våra hagar. Och nu i helgen så har det kommit lite snö så vi får lite julstämmning!
Som tur är det att vi har Åke som jobbar och sliter med våra banor så kylan blir inget problem för våra hästar och det är dom tacksamma över.
Jag har tillbringat fredag kväll och lördag uppe i sundsvall med Glittra C.D och Super Light.
Glittra hade spår ett bakom bilen 2140m och höll upp ledningen det kostade 1.12 fösta 500 och 1000 på 1.13 och hon såg fin ut in i sista sväng men mjölksyran kom ikapp henne.
Det blev inga pengar med hon kommer igen för det är en tuff dam det där!
För Supers del så var det en riktigt laddad herre tyvärr lite för laddad…. GALOPP i starten och tappade väl 100 meter eller något i den stilen…. Jag tänkte nej nej nej….För när det är 1640 så ska det ju inte gå, man är helt borta…. Men nej nej han gick ifatt och är 3a i mål!
Så folk som sägar att mirakel inte finns så kan jag säga att dom har fel, för vi har ett han heter Super Light. Och han bevisade åter igen att gammal är äldst!
Tiden går fort man man har roligt och jag har nu jobbat vid team westholm i 3 år och ska nu styra mitt lass mot nya äventyr.
Jag har varit med om väldigt mycket här hos team westholm. Jag vill passa på att tacka alla som är delaktiga i teamet för 3 fina och händelsrika år.
Nu vill jag bara önska er en riktigt god jul och ett gott nytt år!
Och hoppas att nu alla har varit snälla så ni får det ni vill ha i julklapp!
"allt går bara du vill det riktigt mycket"
Ha det så gott…. / Jonna