Vi i Team Westholm – Johanna<

Vi i Team Westholm – Johanna
Hej hej! Nu har det blivit min tur att skriva lite, börjar med att presentera mig lite kort :]

Jag heter Johanna Blomander och är född och bor i Arboga. Jag fyllde nyligen 15 år den 6 juli och födelsedagen firades på Karlsro med fortkörningar med mina fina passhästar! 🙂

Jag var först gången på praktik hos Jörgen när ja va 10 år… Sen har det bara rullat på. I princip varenda lov och praktik har tillbringats i Sala! :}

Det här är tyvärr min sista vecka för sommaren… Har varit här i 6 veckor nu 🙂 Det har hänt mycket, väldigt mycket 😉 Det jag kommer sakna mest är mina passhästar… Jag har haft bl.a Pieta Marboula, Quenzo BonBon, som nu är på Armanbo.

Så nu sista veckan har jag Sponsor, Talang Sund, Saxo de Breteil, Short Magnum och Rose de Joudes och Classy Bro J Jörgen och Sara tyckte att jag skulle berätta lite om mina passhästar… Men det blir nog liite för långt inlägg till hemsidan!

Men det jag kan sammanfatta alla med att säga, alla är trevliga och toppenfina och blir bortskämda med morötter…! (:

Jo, så har vi ju den här ”debatten” hos Team Westholm om mina rosa saker… J

Eftersom så fort jag ska köra nån av mina passhästar får dom ha ngt rosa på sej.

Det började med att Kristina köpte ett par cerise rosa fleece bandage med hjärtan på till min lilla ponny… Men jag ville ju såklart använda dom. Så Reve de Vire blev det första ”offret” som dom kallar hästarna 😉 Bandage runt om, ljusrosa skrythuva och ut på jogging rundan…

Ja, och dan efter tog han första segern och sänkte rekordet! 😀 Sen har vi ju Ninepoints Kelly, hon vann på midnattstravet senast och om ni kollar i Nyhetsarkivet så hittar ni nog en bild när hon är ”piffad” J Men innerst inne tycker nog Jörgen också om rosa… Han köpte nämligen ett par nya rosa benlindor till mej 😉

Men i fredags vart man väldigt lycklig inne på Bidermans… Jag hittde ett svart/rosa

selun derlägg och en svart/rosa ryckhuva 😀 Dom inhandlades raskt! Så nu är alla hästarna extra piffade, dom vill vara fina och snygga även om det bara är en joggingrunda 😉

Oj, nu vart det ändå ett långt inlägg!

Ha det så ses vi på banorna!

// Johanna – Rainbow Pasc

(På bilden är jag tillsammans med Emma och Carro som praktiserade här i början av sommaren. Och med Kelly som är fin i rosa……..)