Vi i Team Westholm – Jessica<

Vi i Team Westholm – Jessica
Nu har redan tre månader spenderats på Karlsro! Jag började jobba för Team Westholm 31/8. Jag skulle inte ha några starthästar och skulle bara vara här i två månader. Efter någon vecka var man fast, igen!

Jag har jobbat med hästar i flera omgångar och senast jag var anställd som hästskötare var våren 2005. Sedan dess har jag arbetat för Avelsföreningen för Svenska Varmblodiga Travhästen, med andra ord har jag tänkt häst hela tiden.

Mina första veckor hos Teamet var helt otroliga, hästarna gick så himla bra och solen sken hela september! Oktober och November har väl varit lite sämre både vad gäller väder och form. Nu när November är slut och December kommer är både jag och hästarna på gång. I fredags hade jag två till start på Romme och det blev en 1:a plats och en 2:a plats. På lördag är det åter dags för Nelle d’Amour och Jim Frick på Solvalla över 3180m, han känns otroligt fin och jag tycker verkligen att han är värd en fullträff innan årsskiftet. Hela Teamet har verkligen haft otur med spårlottningen på slutet, men nästa onsdag ser vi en liten ljusning. Jag har två hästar till start i guldklockan och vi har fått spår 3 (för Eaglehawk) och spår 1 (för Quest for Life) så nu får alla andra se upp!

 //Jessica