Vi i Team Westholm – Jerry

Vi i Team Westholm – Jerry
Jerry Strömstedt har jobbat hos Team Westholm i princip hela sommaren. I fredags var hans sista dag innan skolan börjar. Jerry är en av talangerna i STC:s projekt Travets talanger, så några dagar har han också varit hos Thomas Lönn, som är hans mentor i projektet. Dessutom har han hunnit med att vinna med sin egentränade häst Membership.

Hej!
Ja, nu e det dags för bloggen.
Jag heter Jerry Strömstedt är född 1990 kommer ifrån Avesta kommun. På fritiden så tränar jag min egna häst och umgås med kompisar när jag hinner. Annars så pluggar jag. I framtiden vill jag bli travtränare och köra en hel del lopp själv.
Det bästa hos team Westholm är hästmaterialet och att det är lärosamt om exteriör.

Mina dagar hos Team Westholm har sett ut ungefär så här; Jag får vara med att fodra alla hästar på morgonen vissa dagar. Annars så får jag släppa ut nästan alla hästarna i hage efter jag har tagit in några som har gått ute på natten. Några av hästarna får gå ute i walken i 1-2 timmar på morgonen. Sen så är jag med och kör 1-4 turer med olika hästar på förmiddagen.

På eftermiddagen blir det att göra i ordning allt inne i stallet för dom hästarna som står inne på natten, sen blir det att jag eller någon annan tar traktorn och vattnar till alla hagar ute. Mellan kl. 2-3 börjar jag att ta in hästarna och ta ut som dom ska vara ute på natten. Sen vid kl 4 så har vi fordrat klart allt så man får åka hem och ta det lugnt…

//Jerry