“Vi blir större och starkare!”

Emelie bloggar – läs hennes ord här…

Hej


Emelie som bloggar igen efter många månader.
Var ett rätt tungt 2012 för mig och mina passhästar. Men jag känner på mig att detta år bara kommer bli bättre då vi fått en fin backe att träna i och hästarna verkar gilla den skarpt.
Livet rullar på och det har inte hänt så jättemycket för min och hästarnas del.
Det som hänt för teamet är ju det nya "anläggningen" Kängsbo som ligger granne med Karlsro.
Det rör på sig för Team Westholm, vi blir större och starkare 2013

Förra året gick inte som på räls, men största segern blev ändå när Oskar gav High Leg ett perfekt lopp Elitloppslördagen på Solvalla och var först över mållinjen inför så mycket publik. Mäktigt! Jag har nog aldrig glädje-gråtit så mycket. Älskade stora svarta häst, men där tog hans saga slut på något sätt, han fick ingen luft dem andra loppen efter, men är sen årsskiftet halsopererad och kastrerad och kändes riktigt fin idag. Ser verkligen fram emot det här året med honom, och hoppas att halsoperationen gick hela vägen.

Min franske Viking Blue F.R. har börjat sköta sig i loppen och vunnit två. Börjar närma sig dem större banorna i Frankrike till våren, det känns lite jobbigt men ändå kul att vi fått i ordning på honom, eftersom Frankrike har varit målet länge nu, Men snart så. 🙂

Gant Cobra, Algord de Sologne och Arian Mip tränar på för fullt. Belmondo blev även han kastrerad innan årsskiftet och tränar på.

Har fått två nya passhästar, Such a Feeling en riktigt härlig kille som jag började gilla snabbt, har börjat året bra bara han travar.
Andromeda du Nord trevlig tjej som känns spänstig och fin, tror det kommer bli en rolig sommar med denna dam.
Nej, nu måste jag sluta för jag ska på trav med Vikingen som för första gången startar över 2640, det ska bli spännande att se då han mer är stark än snabb än så länge. Jag håller tummar och tår för den elegante springaren.

Ser vi fram emot ett ljusare år och många fler vinster.


/Emelie