Vecka 5 börjar med en blogg från Christian!

Christian är den person som senast kom in i Teamet i Sverige. Läs hans blogg.

Hej.

Nu är det min tur att blogga lite. Kommer inte att bli lätt efter alla bra bloggar som har presenteras av Jessica, Emelie, Jasmine och Jenny . Jag heter Christian Eriksson och är 28 år. Jag är född och uppvuxen i Dalarna. I en by som heter Nyhammar i Ludvika kommun. Jag har jobbat hos Team Westholm sen den 1 december och det jag har fått som intryck hittills är att det är ett väldigt bra jobb. Mina arbets kollegor i teamet är väldigt trevliga människor och duktiga häst människor.

 

Nu undrar nog ni vad jag är för människa och har för bakgrund inom travet. Jag är som sagt 28 år gillar allt som har med natur och friluftsliv att göra. Att jag gillar trav är väl uppenbart. Det intresset uppstod med att jag fick följa med min pappa på trav. Men jag gillar faktisk all sport speciellt längdskidor som jag har tävlat i. Jag har läst till kock på gymnasiet. Har även gjort värnplikten i P4 Skövde som kock. Jag har jobbat runt på lite strö jobb innan jag -06 bestämde mig för att satsa på trav och gick 6 månader på Wångens Trav- och Galopp skola. Där läste jag till licenserad hästskötare. I augusti -06 började jag hos Team Walmann där jobbade jag i ca 1år. Sen var jag hemma och jobbade med mina och pappas hästar till mars -09 då jag började jag hos Lutfi Kolgjini där jag jobbade i ca 2 ½ år. Det var väl mitt liv lite kortfattat.

 

Jag tänkte nämna mina passhästar lite också. Vi kan börja med Nonstop Sas (IT) – 07 Det är en italiensk hingst som jag gillar mycket. Han är lugn och snäll för att vara en 5-årig hingst. Tryst -07 Är en stor och rejäl märr. Uveline Du Mont (FR) -08. Är en lite egensinnad fransk märr. Crazy Leg -09. En busig kille som vet vad han vill. Love Leg -09 En väldigt social märr. Vison Fromentro (FR) -09. Är nog min bildskönaste häst som älskar uppmärksamhet och får han inte det då säger han till. Har även precis fått Ashford Boko -07 han har jag inte hunnit lära känna än. Jag tror att jag och mina passhästar kommer att få mycket roligt 2012 både på och utanför banan. Jag skänker även Hello Dolly en tanke som precis har lämnat våran träning. Hoppas du får det bra hos din nya tränare.

 

Det var väl allt för stunden. Vi ses på Sveriges travbanor gått folk.

M.V.H. Christian Eriksson