Vad hände på Romme?

Det var ju trav på Romme i fredags kväll och Jörgen hade flera uppsittningar, såväl med teamets egna hästar som med amatörhästar. Armanboamatören Roffe Jonsson blev kvällens vinnare när hans Lex Lotus vann med många längder.

Kvällen inleddes med Elle Cobra, som inte hade någon bra dag och blev trött. Därefter var det kallblodet Lex Lotus som från tillägg var rysligt snabb ut och gick direkt till ledningen. Han stannade där hela loppet och vann på ett övertygande sätt. Ett stort grattis till ägaren/tränaren Rolf Jonsson, som har ett nära samarbete med Team Westholm, då han hjälper oss med våra banredskap och vi hjälper honom med hans häst.

M.T. Exellency var seg och kommer nu att gå på vila hos Mia och Krister i Näckenbäck. Tulipe d’Occagnes galopperade efter att precis ha tagit hand om ledningen. Hon kommer att behöva gnuggas i provlopp.

Samma kväll startade också en annan Misty Trotting-ägd häst, Relook d’Occagnes. Han reds av Eric Raffin och han såg dunderfin ut när Eric tog ut honom ett spår på upploppet för att strida om segern. Tyvärr slog den kapable, men ibland ack så osäkre Relook på en galopp och där rök 21 000 euro.

Det är bara att ta nya tag!

Sara