Utah Beach – Grosbois – Vincennes!

Härlig weekend…

I fredags flög Jörgen, Patrik, Jasmine och Jeanett till Paris för en trevlig weekend tillsammans med medarbetarna i Frankrike. 

I lördags gick resan tidigt från Grosbois till Utah Beach, cirka 35 mils resa och väl på Utah Beach körde de Apollon de Kacy och Time Machine i jobb samt tittade till Rocky Winner. Camilla har ansvar för hästarna där, och verkar stortrivas.

Sedan bar det av till Paris igen, och middag på "Grillen i skogen" där vi serverades härlig "tapasbuffé" som innehöll det mesta. Med på middagen var Rocky Winners ägare, Rune Vidar Nordum, som bjöd på maten – stort tack, Rune! Stefan P Pettersson med sin sambo Martina som har Oasis Bi var också med då hästen står i vårt stall under vistelsen i Frankrike och nu verkar det bära av mot en PdA-start. Kvällen var mycket trivsam. 

På söndagen blev det träning på Grosbois och sedan Vincennes där Rocky Winner startade men tyvärr blev det galopp efter halva loppet. .

Trivsam weekend – med mycket skratt och fina hästar som tjejerna, Evelina och Camilla, gör ett bra jobb med. Enda minuset var Rockys galopp, men han kommer tillbaka. 

Se en film från Utah Beach här!


Gänget vid lördagens middag på La Ferme.


Havsmys med Apollon de Kacy och Time Machine.


Apollon de Kacy och Patrik. 


Rocky laddar inför sitt lopp i söndags.