Unghästkväll hos oss!

Besök oss – kom ihåg att anmäla dig…

Torsdagen 24 maj (dagen innan Elitloppshelgen kickar igång) med start 17.00 har vi träningskväll på Karlsro, där vi tänker visa upp tvååringar och andra ostartade hästar för de ägare som önskar se sin häst. Intresset för dessa hästar brukar vara stort. 

Ägare anmäler sitt intresse för att se sin häst senast söndagen 20 maj till Patrik på mejl patrik@teamwestholm.com eller Jörgen på sms (070-342 64 14). 

Heat ett: Går klockan 18.00.

Heat två: Går klockan 19.30.

Hästarna kommer bära vojlockar, och programblad finns på plats. Om du vill ha din häst i ett speciellt heat, kom ihåg att skriva med det till oss. 

Mellan heaten käkar vi hamburgare och dricker gott samt bjuder på kaffe och kaka. Hamburgarna serveras från 18.15. Vi har även genomgång av teamets hästar inför den stundande Elitloppshelgen – samt snackar upp Elitloppet.

För alla barn så är det ponnyridning fram till 18.00. Möjlighet att provåka med stor häst finns i dubbelvagn mellan 17.15 och 17.45, sedan mellan 18.30 och 19.15. 

Inte bara ägare är välkomna, utan alla travälskare får besöka oss. Mejla patrik@teamwestholm.com om du vill komma – så vi vet hur mycket mat som behöver tillagas. 

Välkommen på en travlig kväll i framtidens tecken! 

/Team Westholm