Två segrar i Frankrike och SM-tvåa!

Vi summerar en fin helg…

Vi hade en ny bra helg där det blev två fina segrar i Frankrike för Evelina och hästarna.

Först i Cagnes Sur mer i lördags, dit Evelina åkte med Usain Henna som vann enkelt och såg väldigt fin ut. Gabriele Gelormini körde, och segern var värd 152 000 kronor. Grattis ägare Sigge Hyllsjö. Här kan du se loppet!

Även Rocky Winner var med på långresan, där han i ett tufft lopp fick med sitt ett sjundepris. Dagen efter, i söndags, vann Elba d'Am på gräsbanan i Vibraey. Segern blev enkel, och här gratulerar vi ägarna Stall Courant. Förstapriset var 58 000 kronor och körde gjorde Francois Lagadeuc . Här kan du se loppet! 

Mycket fin helg i Frankrike, men även här hemma i Sverige blev det framgångar. I fredags på Romme var Prinsen One tvåa och Ninepoints Lover trea. i lördags, i SM för kallblod, blev det silver för fenomenet Odin Tabac. I hans sista framträdande i SM gjorde han ett mycket tappert lopp tillsammans med Oskar bakom Månprinsen AM som vann enkelt men Odin krigade på duktigt där bakom. 125 000 kronor tjänade han på den insatsen, och teamet är stolta över hästen. 

Nedan ett litet bildspel från helgen som gick. 


Usain Henna. 


Gabriele Gelormini och Evelina tillsammans med krigaren Usain Henna. Med på bilden även Figaro Vicis delägare Stefan som dök upp. 


Segercermoni för Elba d'Am.


Fina pokaler. Den vänsta Elba d'Am och den högra Usain Henna. 

 


Göran Edgren, delägare i Formosa Am, firade segern med teamet genom att bjuda på tårta.