Två segrar för Trädgår’n!

Två segrar för Trädgår’n!
I går var det lunchtrav på Rättvik och Team Westholm hade flera hästar till start, där Trädgår’n i Flen stod som ägare till tre av dem. I går var det en fin dag för Trädgår’n med två segrar och en fjärdeplats.

Först att få besöka vinnarcirkeln var lillebrorsan till Super Light, Super Heat (bilden), som var snabb ut och fick efter lite körning överta ledningen. Mitt i loppet fick han en till tryckare, men han avgjorde lätt och över upploppet kunde man ana var generna kom ifrån…

Den andra segern för Trädgår’n kom i montéloppet där Camilla Olsson lotsade Mill Newton genom trånga situationer upp till dödens och så småningom till ledningen och seger!

Stort grattis säger vi till Stall Trädgår’n i Flen och till skötarna Kristina Åkesson och Anna Engström.

Den tredje hästen för Trädgår’n var M.T. Jetski som alltså var fyra från ledningen. Startade gjorde också Maple Hills Figo som i fullt slagläge och med övertag gick över i passgång in på upploppet och galopperade.

De flestas intresse gick nog ändå till Rixhästen Beauty Class. Hon snubblade till rejält i starten och galopperade, men ställde sig och gick i fatt fältet. Hon kändes dock inte bra och började tappa på sista bortre långsidan och Jörgen valde att inte fullfölja loppet. Vi är så klart besvikna att inte vi kan leverera mer med Beauty Class och ska givetvis återigen kolla upp vad som kan vara fel. Anna återkommer med mer rapport om Beautys status.

Sara