Två heta hästar till salu!

Teamet har ett flertal hästar till salu! Är ni sugna på att bli hästägare så har ni kommit rätt.

Just den här veckan puffar jag för två stycken lite extra, med tanke på Global at Work har visat upp sig genom en seger i hennes debut och hennes tvååriga helbror också vann i debuten. Utöver det har jag även en fölunge med intressant stam och ett fräckt utseende. 

Global at Work (Yield Boko – Karalta Bye Bye)

Jag vann med Global at Work på Gävle i fredags. Det var blott hennes tredje besök på en tävlingsbana. Hon skötte starten perfekt, sprang och var lite tittig och flegmatisk sista varvet men på upploppet sträckte hon på sig på ett bra vis, klockan stannade på 1.16 sista varvet. Det här treåriga stoet har en fin exteriör och är anmäld till alla årgångslopp. 

Igår på Bergsåker visade även hennes tvååriga helbror Global Badman prov på fin talang i debuten. Han vann sitt lopp på 1.17/2140m, se det här!

Global at Work (Yield Boko – Karalta Bye Bye 12,1 ue: Donato Hanover)

PRIS: 200 000 + moms


Se Global at Works debutlopp här!

HINGSTFÖL f.2019

Jag har en egen uppfödning som är mycket intressant. Det är ett hingstföl efter Classic Photo med Spurt Engine (efter: Scarlet Knight) som mamma, helsyster med Gross Weight (3,5 miljon) och mormor är fina Supergill-stoet Elma Jet. Det extra intressanta är att korsningen Classic Photo med Supergill på modersidan har lämnat bland annat stjärnorna Ringostarr Treb och Mosaique Face. Om han blir kvar i min träning ingår uppstallningskostnader tom 1/8-2020. 

Se film här!

Han är odöpt så namnet är helt upp till köparen.

PRIS: 200 000 + moms. 

Vid frågor kring hästarna: Ring Jörgen Westholm, 070-342 64 14.