Trippel på Axevalla

Det blev en ny trippel idag på Axevalla. Annicka (bilden) och Such A Feeling inledde. G.H Nemo utgjorde den tredje segern, så det blev “bara” en dubbel för teamet.

Vindarna har vänt och nu visar hästarna verkligen upp sig från sin bästa sida! Oaksvinnaren Annicka var den som inledde segersviten på Axevalla. Från spår sju bakom bilen var hon stor favorit och trots att ledaren Inzaghi D.K. fick bestämma hela vägen kunde han inte stå emot när Annicka satte in spurten och bara gled ifrån. Trots en långsam varvning slutade segertiden på 1.14,3. 40 000 kr var segern värd. Ett stort grattis till ägaren Stig Steiser och till skötaren Lisa Mannberg som efter en lång sejour tillsammans med Annicka "down-under" nu har tagit Annicka till vinnarcirken flera gång igen på svensk mark.

Nästa seger kom i lopp fem och det var återigen spelarnas favorit. Denna gång var det Such a Feeling som trots sitt tolfte spår och trots ett lopp i dödens kunde hålla undan till seger. En mycket stark insats! 40 000 kr in på kontot och segertiden skrevs till 1.16,3. Ett stort grattis till ägarna Stall Feeling och till skötaren Jessica Silfors!

Sen var det då hemmahoppet G.H. Nemos tur. Efter ett tufft första varv med en dansk tryckare på utsidan kunde Nemo till slut bara glida undan och vinna en överlägsen seger! Segertiden blev 1.13,6 och vinsten var värd 100 000 kr. Ett stort grattis till tränarna Mia Karlsson och Stefan Pettersson och även till Ninni Pihlblad som äger Nemo tillsammans med Mia och Stefan!

Andra startanden under kvällen var Alu’s First Line som slog på en oförklarlig galopp. Hello Dolly fick ett lopp utvändigt ledaren, men hon stumnade i sista sväng. Caramella Corelone slog oturligt ihop och galopperade och blev diskad.  

Jörgen åkte ner till Västergötland redan klockan sex i morse för att provköra de unghästar som är på inkörning hos Johan Fredriksson och Ylva Persson och hos Mia och Stefan. Jättefina unghästar som snart finns på film på hemsidan!

Sara