Trippel – för tredje dagen i rad!

Succén fortsätter för teamet – hästarna går som tåget.

De senaste tre dagarna har varit magiska för Team Westholm. Resan till Eskilstuna under tisdagen blev lyckad och för tredje dagen i rad tog vi en trippelseger. Treårige Brightman har länge tränat bra och fick äntligen visa att det är en bra häst. Vann överlägset i lopp två. Stor styrka, men det finns att slipa på i travet. Bra insats hur som helst! Grattis till Stall Falk Markkonsult HB, Strömsholm.

Sen vann hedershästen Carambole P. till skötare Malin Sols stora lycka. Jörgen körde sig resolut till ledningen och vann sedan säkert. Nu har åttaåringen bara ynka 3 000 kronor kvar innan han är i miljonklubben. Grattis till ägarna Stall Ebba Britta med Peter Magnusson i spetsen. Trippel fullbordades i form av Pinocchio´s Lie som för första gången gick felfritt och då var överlägsen från ledningen. Även den vinnaren ägs av Stall Ebba Britta!

I övrigt: Tvåårige Verdi de Crouay kvalade på ett fint sätt innan loppen och visade fin styrka. Aaron Boko gjorde ett bra lopp efter lite vila, gick med bra fart över mål. Ninepoints Avalon kom fel på det från start och fick backas sist, men visade sen bra takter då hon satt fast med en del sparade krafter och knep sistapengen. Henne får ni se upp med i nästa start.

Efter tävlingarna jublade hela teamet och när Jörgen kom in i stallet efter sista segern möttes han av en stor applåd.

– Det är mycket svårslaget att ta tre tripplar på tre dagar med egentränat och det är något teamet är mycket stolta över. Nu fortsätter vi jobba på och jagar nya sköna segrar, säger Jörgen till hemsidan.

Trippeln som gjorde det!


Brightman                   Carambole P.                                                       Pinnochio´s Lie