Tredje raka för Tam’s Igoria

Tam’s Igoria gillar att vinna, men inte med så mycket.. Hon tog idag sin tredje raka seger i Team Westholms regi, på ägarnas hemmabana Sundbyholm. Som vid tidigare starter var det med minsta möjliga marginal.

Tam’s Igoria fick från spår 9 på volt ett perfekt lopp i andra par utvändigt. Hon attackerade i sista sväng och det såg ut att bli lätt, men Igor Brick stoet tycks gilla att hålla sin tränare och sina ägare på halster, så det blev återigen med en liten nos. Vinnartiden blev 1.16,1 1640 m och vinsten var värd 25 000 kr. Ett stort grattis till ägarna familjen Fagré (med gulliga mamma Lena i spetsen…) och Ture Lindblad samt till skötaren Lina Gustavsson-Månsson!

Startade idag gjorde också Super Cent som var på väg mot ledningen då han slog på en omotiverad galopp,  vilken slutade med en diskning. Tight Aggressive startade i ett lärlingslopp med Markus Svedberg i sulkyn. Han stod tillägg och satt i loppet långt bak utvändigt. I sista sväng hamnade han bakom galopperande häst, tappade fart och slutade oplacerad.

På SMHI varnar de för snö i natt och här på Karlsro bygger vi för fullt för att möta kallare och hårdare tider. Nattharvning är snart ett minne blott, när vår raka med tak och väggar står klar. Men, vad ska den heta?? Var med i namntävlingen här på hemsidan och vinn fina priser!

Sara

Tam’s Igoria med ägargänget, skötaren Lina och tränaren/kusken, här efter segern på Romme.