Trea i guld, trots galopp!

Trea i guld, trots galopp!
Super Light startade i Gulddivisionen på Bergsåker idag och var trea, trots att han slog på en galopp direkt i starten och tappade ca 50 meter.

Jörgen tog på sig felet och sa att han gjorde en lite för kraftig sidledsförflyttning på Super, som i startögonblicket var väldigt taggad. Banan var dessutom ganska hård, så han blev lite onödigt rullig. Annars kändes han jättefin i värmningen och även i loppet. När han kommit i kapp fältet kröp han in i sist invändigt, för att sedan gå ut i andra spår och ta rygg på Global Investment. In på upploppet blev det sedan fjärde spår och Super gjorde en beundrandsvärd insats! Hoppas att vi får se den här kämpen mer på banorna nästa år, för han vill verkligen springa!

Lillbrorsan Super Heat startade även han på V75. Han fick ett fint lopp i tredje par utvändigt, men fick knalla först i tredje. In i sista sväng började han bryta ner och tappa travet lite och Jörgen hade fullt upp med att hålla honom på benen. Det lyckades dessvärre inte, utan han slog på en galopp. Han kändes stark, men vi måste kolla upp vad det är som besvärar honom.

Flipp och flopp igen, alltså….

Sara