Travtouren 17:e augusti med Team Westholm!⛳

Travtouren i samarbete med Team Westholm!

Torsdag den 17:e augusti anordnas travtouren på Sala Golfklubb, och det i samarbete med Team Westholm. Gemensam (shotgun) start kl 08.30 på golfbanan utanför Sala. Vi har förutom ett fint prisbord i huvudtävlingen även närmast hål-tävling på hålen 6, 11 och 16. Det blir ”niohålsfika” och sedan middag efter avslutad runda (ca 15.30) hos Jörgen där även prisutdelningen sker. Vi har samtidigt en unghästkväll och öppet hus där man får möjlighet att köra travhäst samt att vi visar även upp ett par spännande unghästar. Se separat nyhet för mer info.

Kostnad för golfevenemanget: 700 kronor som betalas på plats. Då ingår golfspelandet (greenfee), fika efter nio hål, middag och prisutdelning hos familjen Westholm där öl/vin ingår. Anmälan genom travtouren.se senast måndag den 14/8. Det är begränsat antal platser så först till kvarn gäller.

Har du frågor ringer du till Lars-Erik Erixon på 070-681 40 32. Lars-Erik är ansvarig och har koll på allt kring golftävlingen.

Vi riktar ett stort tack från Team Westholm till Lars-Erik Erixon som är tävlingsledare och arrangerar detta för att knyta samman golfen och travet, och vi hoppas att intresset är stort även i år.

Vi ses på golfbanan!

/Jörgen & Team Westholm