Toppsto till Team Westholm!

Mycket intressant nyförvärv klart…

Under inledningen av veckan fick vi i Team Westholm en mycket spännande häst i träning. Det rör sig om toppstoet She Loves You, sex år, som tävlat i massor av storlopp och som bland annat vann Lädy Snärts lopp under Elitloppslördagen då hon slog Tamla Celeber.

Hästen är just nu i Frankrike – men hon ska till Sverige så fort kylan och snön försvunnit. Jörgen berättar om nyförvärvet:

– Det är jättespännande för oss att få in den här hästen i träning och jag är glad och positiv. Jag har sett henne tävla mycket, och hon har riktigt hög kapacitet och hon visade väldigt fint kunnande på Vincennes i vinter där hon blev diskad som etta i mål i Prix Marcel Laurent där hon gick 1.10,7 över 2100 meter med bilstart. Hon har anlänt till stallet på Grosbois och kommer vara där så länge vintern håller sig kvar i Sverige och sedan ska hon hem till vår gård i Sala. Vi vill känna på hästen innan vi sätter upp några mål men det är klart att man måste ha höga mål med en sådan här häst. 

Hästens manager, Anssi Suominen, säger så här:

– Våra planer var att starta under Vincennes vintermeeting och nu är det över och då är det dags att gå tillbaka till de nordiska loppen. Vi har möjligheter att starta i Sverige och i Finland och kanske i Frankrike i framtiden också. Team Westholm har erfarenheter och möjligheter att kunna tävla på alla dessa ställen, och vi har ett bra samarbete sedan tidigare med vårt sto Gyllenberg, säger Anssi.

/Patrik Fernlund

undefined