Tempo vann från ledningen i Chartres idag.

Nedresta delägare dricker champagne…

 Ja, nu har man varit där, i en fransk vinnarcirkel alltså. Vi reste ner till Frankrike i lördags morse för att köpa vin och titta på Tempo D Algot.
Vi gjorde som vi brukar när vi kom fram, köpte en Paris Turf och såg att han var outsider i loppet. På kvällen såg vi till att både hästen och vi fick mat och dessutom viskade Jonas något i örat på Tempo, vad vet inte jag men det gjorde susen. 

I Chartres fick vi se Bernard Piton köra till ledningen i första kurvan och jag tänkte "Synd att det inte är ett lopp  över 1000 meter". När det var ett varv kvar tänkte jag att det här går väl inte eller drömmer jag? När det var 700 meter kvar sade min franske vän att när Bernard sitter så där tror han på seger. På upploppet nöp jag mig i armen och rusade till vinnarcirkeln.

Efter fotografering var det dags för champagne. Tänk att få stå där med den vackra katedralen i bakgrunden och bocka och tacka för alla gratulationer med ett glas champagne i näven. Magiskt!

Rapport från en nöjd delägare // Hansson


Hästägare med hästvana!