Teamet söker personal!

Vi söker nu efter två hästskötare till ett vinnande travteam.

Team Westholm söker två positiva och drivna kollegor till vår anläggning i Sala. Dels en hästskötare till tävlingsstallet men även en som ska arbeta i unghäststallet. Vi satsar på välmående hästar, nöjda hästägare och en bra arbetsmiljö för teamets medarbetare. Dessa faktorer i kombination med att vi har roligt ihop gör att vi tillsammans blir ett vinnande team. Vi hoppas att just du tycker att detta känns intressant och vill bli en del av vårt team.

Arbetsuppgifter

· Skötsel och träning av hästar
· Skötsel av stallet
· Utselning vid trav
· Helgjobb var tredje helg
· Vara en god ambassadör för varumärket Team Westholm

Kvalifikationer/kompetens

· Erfarenhet av hästar. Rid- och travkunskaper är meriterande.
· BE-körkort är ett plus
· Trivas att arbeta i team
· Förmåga att se lösningar på problem
· Vara driven och tycka om att ta eget ansvar

Team Westholm satsar nu på att utvecklas och bli ännu bättre. Det medför att våra medarbetare kommer att erbjudas utbildning utifrån teamets behov samt med hänsyn till eget intresse och inriktning.
Vi har flera lägenheter tillgängliga och det finns alltså möjlighet till boende på gården.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor kring tjänsten.

Jörgen Westholm, VD Mobil: 070-342 64 14 Mail: jorgenw@teamwestholm.com
Kristian Nordvall GM Mobil: 070-790 99 98 Mail: kristian@teamwestholm.com

Välkommen att skicka in din ansökan till info@teamwestholm.com. Vi kommer att rekrytera löpande, skicka din ansökan så snart som möjligt men senast 3/12 2022.

Tjänsten är 100% och vi tillämpar provanställning på 6 månader.

Team Westholm har basen i Sala, drygt 10 mil norr om Stockholm och med många travbanor i en nära radie. Vi kallar oss för Sveriges närmaste travanläggning. Idag har vi cirka 120 hästar i träning, i tre olika stall med cirka 2 km emellan i Sala, samt en fransk filial på Grosbois utanför Paris med c:a 10 hästar. Vi har jättefina träningsmöjligheter med världens enda rakbana under tak, en längre rakbana, backe, två rundbanor, fina slingor och oändligt med hagar fördelat på 75 hektar. De senaste åren har vi gått all time high vinstmässigt och nu siktar vi mot ännu högre höjder.

// Team Westholm