Team Westholm satsar på hästägarna!

Ny medarbetare i teamet – Jörgen får mer tid för hästarna

Team Westholm vill alltid vara i framkant vad det gäller service och ge hästägarna VIP-känsla. Det är hästägarna som är den viktigaste delen i ett travstall, och därför satsar vi vidare genom att anställa Patrik Fernlund, tidigare redaktör på Aftonbladet Trav365, som kundkontakt och en stöttepelare till Jörgen. Meningen är att Jörgen ska få mer tid till hästarna, och fokusera mer på att få de att prestera på topp! 

Patrik har varit i kontakt med Team Westholm i snart två år och under tiden utbildat sig i en del hästkunskap vilket gjort att han nu tagit amatörlicens. Patrik kommer hjälpa till under fortkörningsdagar (måndagar och fredagar), samt ha en hel del kontakt med hästägare via sms, mejl och telefon. Vår målsättning är att höja underhållningsvärdet i att äga häst, och mycket information om sina hästar vill alla ha.

Patrik kommer även ha en del ansvar för hemsidan, vilket trogna besökare säkert redan märkt av. Vi har massor av roliga happenings på gång och under de kommande veckorna och månaderna kommer vi lyfta fram och profilera våra hästägare på hemsidan genom intervjuer med mera. Mycket är som sagt på gång, och det vi hela tiden strävar efter är att ge dig som hästägare en bättre upplevelse i ditt hästägande! 

Patrik kan nås på patrik@teamwestholm.com