Team Westholm profilerade sig i Tegera Arena!

Event på Leksandsmatchen…

Hej!

Under torsdagen var jag och Oskar till Tegera Arena (Leksands IF:s hemmaarena) där vi såg på Leksand-Timrå där det blev uppvisning av hemmalaget. 6-2 slutade matchen, vilket gladde mig som tok-leksing. Innan matchen var vi dock där som representanter för Team Westholm.

Dalatravet var sponsorer till matchen, vilket gjorde att tränarna fick chansen att profilera sig. Vi tyckte det var en rolig idé, och tog med lite gamla priser som PDA-täcke, Kungapokalstäcke, jubelbild på Jörgen och lite nummerbrickor ifrån stora lopp. Dessutom hade vi tryckt upp reklamblad – där vi berättade om Team Westholms rörelse samt försökte få folk intresserade av det vi älskar mest, nämligen trav. Intresset var stort, och massor av folk kom fram till oss och började surra trav – kul!

Under hela dagen hade Dalarnas travtränarförening årsmöte i Leksand där de hade tre intressanta föredragshållare. Veterinär Dylan Gorvy ifrån Mälarkliniken föreläste i luftvägssjukdomar och visade bilder från olika kirurgiska ingrepp i halsen. Veterinär Gustav Croon föreläste om träningslära och resultat ifrån pulsträning och laktatprover som han varit med och tagit fram genom åren hos olika tränare. Sen kom Robert Bergh och snackade om hans rörelse och allt möjligt. Alla tränare var positiva till föreläsarna – så sammantaget var det en bra dag förutom att chefen sa att han inte är van att gå på Allsvensk hockey, men som det såg ut igår kan vi nog få gå tillsammans nästa år i Gävle…  Vore underbart – men återtåget har spåret ur många gånger förut så jag vågar knappt hoppas längre, men det ser onekligen bra ut.

Titta in bilderna från Leksand här nedan.

Trevlig helg och glöm inte nyhetsklippet senare i dag!

/Patrik

undefined

undefined

undefined