Tack Nathalie – och lycka till!

Mot nya äventyr efter flera år i teamet…

Nathalie Blom har varit ansvarig för vår Frankrikefilial den senaste tiden och skött sig tjänst med bravur. Totalt har hon jobbat hos oss i tre år, nästan enbart i Frankrike men även korta perioder i Sverige på Karlsro. 

Hon har tagit hand om hästarna på ett fint sätt, och dessutom har hon fått flera chanser som kusk, vilket hon tagit tillvara på och vunnit flera lopp. Urtado har hon styrt till fina segrar under tuffa förhållanden på de franska gräsbanorna. Även svårkörda Tsar de Bruzeau har hon lotsat till seger på ett föredömligt vis. Hon har haft fina framgångar med sina hästar, som tagit många segrar och sköna euros. 

Inte bara hästarna har mått bra. Nathalie har också tagit väl hand om nyfikna besökare med både visningar och bjudit på fika. 

Nu brinner det i tävlingsivern hos Nathalie, som vill hem till Sverige för att kunna köra och rida mer lopp. Hon kommer börja hos Björn Röcklinger, som håller till på Julmyra vilket bara är några mil ifrån vår anläggning. 

Här är Nathalies svenska nummer om ni vill få tag i henne, till exempel för att utnyttja hennes kör- och ridkunskaper. 072-246 89 64. 

Anita Paakinaho, som jobbat hos oss på Karlsro, tar nu över Nathalies tjänst. Anita var mycket intresserad av Frankrike, och har jobbat internationellt tidigare, bland annat i Australien. Hon har varit nere ett tag tillsammans med Nathalie, och lärt sig rutinerna och vi tror detta blir riktigt bra. Anita nås på teamets franska telefonnummer som är 0033637659856.

Stort tack Nathalie och lycka till i framtiden för jag vet att det blir fullt ös!

/Jörgen