Super och Quest överlägsna!

Super och Quest överlägsna!
Det blev två riktigt fina segrar idag på Romme! Först till vinnarcirkeln var Quest for Life som var riktigt snabb ut och kom direkt till ledningen. Han höll ett bra tempo hela vägen och var helt ohotad in på upploppet. Segertiden blev fina 1.13,8 2140 m auto och första priset var 40 000 kr.

Sen var det som sagt den gamle, Super Lights tur att göra comeback i stayerloppet. Han låg näst sist utvändigt, med största hotet i rygg. Jörgen valde dock att köra fram mot ledningen och där blev Super lite pigg. In på upploppet var det dock ingen som kunde följa med och det var lite som i fornstora dagar att få se Super Light igen! Första priset var 40 000 kr och tiden 1.15,5 3140 m.

Ett stort grattis till Quest for Lifes ägare Stall Ebba Britta, samt till skötaren Jessica Adler. Ett stort grattis också till Super Lights ägare, Stall Valvet, samt till skötaren Jonna Silvén (som dock inte var på plats, eftersom hon är i Tammerfors med Annicka).

Startade gjorde även El Mate, som gick iväg i den första starten som blev återkallad, men som inte kunde stå på benen i den giltiga starten.

Sara