Super Light tvåa i Silverhästen!

Super Light tvåa i Silverhästen!
Det var nära på att Super Light återigen stod som segrare i Silverhästen. I lördags var han tvåa, knappt slagen av Acclaim. Från start körde Jörgen till ledning. Väl där kom Björn Goop med Global Investment, som låg på väldigt mycket. Jörgen släppte till Björn. På bortre långsidan hade Super lite problem med fästet och tappade lite fart. In på upploppet kom luckan och Super var ett tag först, tills Acclaim kom långt ut i banan och slog honom. Surt, fast en otrolig prestation. Nu fattas det 142 400 kr för att slå fjolårets rekordsiffror. En seger för Super hade räckt…

Övriga startande under lördagen var Beauty Class och Hot Pot som båda blev oplacerade, Beauty satt fast. Eaglehawk var trea, och Seven d’Urzy var femma.

I kväll startar Carambole P. och Quest for Life på Romme, i samma lopp. Bara en kan vinna 40 000 kr. Coktail Zon startar sen på Solvalla på onsdag från spår 1. 50 000 kr är första priset. Vi får hoppas på Frankrike; Sponsor eller Mars imorgon, Sonate på onsdag eller Juvel på torsdag om vi ska nå "All time high"….

Sara