Super Light bara bäst!<

Super Light bara bäst!
Super Light gjorde come-back igen efter att ha varit ifrån ett tag pga av en skada i hagen. I dag startade han igen, från spår 12, men han blev nedstruken ett spår. Motståndet var dock hårt, med bl a hästar som Timetosaygoodby, Acclaim, Dig for Dollars. Jörgen körde ett snällt lopp i tredje invändigt. I sista sväng uppenbarade sig luckan bakom Time.. och Acclaim och sen blåste det bara till när Jörgen tog i högertömmen. Super vann lätt på tiden 1.14,0 2140 m. Segern var värd 40 000 kr. Jörgen var klart tagen av Super Lights insats och inställning till tävlandet! Kul att en häst kan väcka sådana känslor även i mindre lopp! Ett stort grattis till ägarna Stall Valvet och till skötaren Jonna Silvén.

Glittra C.D var fyra i ett uttagningslopp till Diamantstoet efter en invändig smygare. Örjan Kihlström skulle ha kört henne, men fick ryggskott efter lopp 6, så Jörgen fick göra en "Örjanstyrning med henne, han hade ju redan tränat på en sån med Super Light….

Innan tävlingarna tränade Sonate de Bomo och Short Magnum i så fin stil att transport redan är bokad för båda ska starta på Vincennes nästa vecka!