Summering av helgen!

Så gick det för våra hästar…

Hej!

Vi hade många hästar till start på Romme i fredags, och det blev ingen direkt succé men några fina insatser. Bland annat visade debutanten Bart Nyto fina takter som kom tvåa med galopp.

Läs mer om det här.

I lördags hade vi tre hästar på V75. Lennart All Over kom fel på det, och fick inte med sig något hem. Lass Legend höll farten fullt godkänt i V75-5 som femma där det gick fort till slut. Dellvann hade krafter kvar i sista sväng, men när attacken skulle sättas in slog han på en galopp och det kan ha varit segern som rök. 

Apollon de Kacy startade på Vincennes med Jörgen, och gjorde ett starkt lopp som fyra men tappade travet sista biten och blev diskad för orent trav. Det positiva från Vincennes var att On Track Piraten toppspurtade och fick 40 000 euro. Nathalie Blom har haft ansvaret för Strömbergs kanon, och gjort det förtjänstfullt. Han går nu hem till Rättvik igen. 

Under söndagen tränade Jörgen Vermouth Tonic, Vendredi du Jouan, Vison Fromentro, Ninepoints Charlie och Rocky Winner på Grosbois och han var riktigt nöjd med dem. Luktar euro från Paris…

Ny vecka – nya möjligheter. I dag är det Bollnäs som gäller för Olimpia Grif.

/Patrik