Stortrivs efter flytten!

här kommer Jenny Anderssons blogg ifrån Kängsbo

 

                                     
Sala 2013-02-20

Hej !
 

Jenny Andersson här som ni alla vet så har flyttlasset gått från Armanbo gård till Kängsbo i höstas där jag nu har min arbetsplats. Jag och mina passhästar stortrivs i det nya stallet…
Mina hästar har varit friska och krya så dom har kunnat tävlat på med fina resultat. Jag har fått en del nya passhästar i höstas efter flytten.
 
STAR SMASHER är 3-års hingst som har fått tränat i snön hela vintern, han känns stark och fin och ska nu få åka in till travbanan och öva inför kommande uppgifter.
 
KAN HA 3-års hingst han har skött träningen bra har varit inne och gått provlopp och ska snart kvala.
 
COSMO LIGHT 3-år hingst var inne på Eskilstuna i torsdags och gick fort och skötte sej riktigt fint.
 
Det blir spännande att följa dom tre killarna när dom ska börja sin tävlingskarriär…
 
ARMANI TROT är min lilla kämpe som tog 2 v75 segrar förra året men den ena räknades inte för det var i Finland han vann. Tyvärr fick han en skada i höstas och har varit borta en tid men har nu startat två gånger och sist var han 3a . Startar nu på Gävle på torsdag.
 
NAVIGATOR SIB är en stor pojke som har tävlat med ett väldigt bra resultat hade i raden 1 1 1 3 1 vilken rad och han visar en riktig vilja att få tävla och vill gärna vara först i mål. Men har tyvärr i näst senaste starten en liten galopp vid en rejäl tempo minskning och satt sen fast med allt kvar. Nu sist en galopp trist jag trodde att vi skulle få en fin peng med oss hem… Men vi tar nya tag…
 
MIN FINA STINA är en rejäl dam som har haft mkt otur i sina lopp men sist på Färjestad fick hon visa dom, Oskar som körde henne i ledningen och hon fick vinna på ett lätt sätt.
 
NINEPOINTS ARIEL är min lilla krigare hon har tävlat riktigt bra med 2 andra platser och 1 första plats på Solvalla. Hon tävlar ikväll onsdag på Sollvalla.
 
VENUS DU LOISIR är min lilla franska tjej som har fått börjat tävla även hon har fått vunnit. Vi var igår och tävlade på Färjestad vi fick ny kusk för chefen var sjuk. Venus var riktigt duktig och var uppe som trea på upploppet och kusken blev sugen på att vinna och drev lite för mkt så galopp men hon ställer sej och fick 5e priset….
 
COMPOS har inte haft det så lätt men börjar nu träna bra och han har en vilja av GULD så han kommer oxå vinna lopp ngn dag.

// Jenny Andersson