Stig Wiklund på besök!

Mycket lyckad dag…

För exakt en vecka sedan var Stig Wiklund på besök, och jobbade med teamets medarbetare. Vi slog Stig en signal – och kollade vad han tyckte om dagen.

Hur var dagen totalt sett, tycker du?

– Jag tycker det var bästa gången någonsin! Jag har varit hos Jörgen sedan 2009, och det var fantastiskt bra intresse från personalen som var på tå och med i processen.

Vad gjorde ni?

– Dels pratade vi om att våga och vara modig, dels i team men även själv. Vi pratade om vad som är bra, vad som kan bli bättre samt varumärket. Det var bra diskussioner, och alla var delaktiga. 

Vad kan sådant här göra för personalen?

– Dels att man blir påmind om att man ska se möjligheterna, och att det är hästägarna som betalar lönen. Hästskötarna gör ett fantastiskt jobb, men har ett tufft jobb emellanåt och sådant här kan inspirera dem. De ska känna att det är ett mervärde att jobba hos Team Westholm.

Vad säger du om medarbetarna, fick du god känsla inför 2017?

– Det känns väldigt bra. Alla var med i matchen, och de tyckte detta var viktigt inför framtiden. Jörgen har fått ihop en väldigt bra personalgrupp, som stod för sina åsikter, säger Wiklund.

Malin Widing, medarbetare, säger så här om träffen:

– Det var bra. Det var väldigt bra att vi fokuserade på att få oss i teamet bättre, och vi jobbade på ett väldigt bra sätt. Stig är ett energiknippe, som gav inspiration, som vi kan ta med oss i framtiden. En lyckad träff kort och gott. 

Ebba Göthberg, medarbetare, säger så här om träffen:

– Jag tycker att det var väldigt intressant och en bra föreläsning. Jag tror detta var givande för hela teamet, och vi hade en trevlig dag tillsammans.