Startar veckan med en blogg från Ingela

Hej nu var det dax för kontorsbloggen. Jag heter Ingela Westholm och är 43 år, jag har suttit på min bror Jörgens kontor sedan 2000.

Bor i Vivastbo, Möklinta på landet med min sambo Micke och mina tonårsbarn Erik & Evelina och vår lilla katt Sally som härstammar ifrån Karlsro.

Ett par dagar i veckan på väg till jobbet brukar jag stanna till och besöka stallen i Armanbo träffa Malin, Lisa, Jasmine och Jenny.

Vidare till gården Karlsro där jag har mitt kontor ovanför stallet där administrerar jag det mesta på kontoret allt från bokföring, fakturor, löner, gör ibland anmälningar eller ändringar och har kontakter med Svensk Travsport, Rommetravet för att ge några exempel.

Ser till att hästarnas pass, travprogram och kaffe blir i ordning till Gröna Bussen när den går till Travovalerna eller på snabbjobb.Sen för övrigt "tjatar" jag på resten av personalen Oscar,Jessica,Emelie,Robin och Jessica.

Lyfter luren när ni ringer och kokar kaffe till besökande hästägare.

Välkomna // Ingela

(PS.Har lovat att baka Tartenguss till skötare som har V75 vinnare)