Spelregler i Team Westholm<

Spelregler i Team Westholm
– Hej, och välkommen till Sala, säger Stig och väntar antagligen på att någon av oss skulle ha sagt det..

Idag hade vi alltså den fjärde träffen med vår teamutvecklare Stig Wiklund och som alltid var det väldigt intressant. Stig, som ju är mental coach vet att det är oftast i våra egna tankar som våra begränsningar sitter och genom att kunna se positivt istället för att låta det negativa ta över så kan man nå världsklass. Av den anledningen kör Stig alltid några övningar som t ex "Vad är jag bra på?", "Vad gör mig positiv just nu?" etc. Den sista inledde idag och följdes av "Det bästa med mig är". Huva, vad svårt det är, det bästa, tänker jag och får lite prestationsångest, skriver, stryker över, skriver nytt… Alla lyckades dock hitta det bästa med dem själva, och vi kan verkligen konstatera att det är ett bra gäng i Team Westholm.

Vi pratade också om hur vi ska organisera oss för att bli så effektiva som möjligt och för att alla ska trivas i teamet. Sen jobbade vi med vilka spelregler som ska gälla i Team Westholm.

Den sista övningen var "Vad kan jag bidra med för att Team Westholm ska tillhöra den bästa travarbetsplatsen i världen? Alla hade verkligen mycket som de kan bidra med, och efter att jag har sammanställt allas tankar så känns det som om vi verkligen har chansen att komma riktigt långt…. Jag skrev bl a att jag ska bidra med att "förbättra kommunikationen utåt till kunder och blivande kunder och inåt mellan medarbetarna".  Jörgen skrev att han ska bidra med att "vara den bästa chefen i världen" och att "låta min personal bli den bästa i världen". Stora ord, som lovar gott inför framtiden! Vi ska göra allt för att uppfylla dem!

Nästa träff med Stig kommer att bli i augusti eller september.

Yes, we can!

Sara