Sonny: Så gör du succé i VM i V75!

Hästägaren berättar om fjolårets framgångar och årets tävling

På lördag drar fjolårets succé, VM i V75, igång igen och en som var med och slogs i toppen förra året var Team Westholms hästägare Sonny Kvist (Brio och Urtado) som under flera omgångar låg trea. Kvist tappade lite på slutet, men är revanschsugen till årets tävling. Han bjuder nu våra läsare på sina knep för att bli framgångsrik i tävlingen som lockar med 200 000 kronor till vinnaren.

Hur ska man göra för att bli framgångsrik i VM?
– Man måste ha mycket tur till att börja med men sen får man tippa lite annorlunda. Det handlar i första hand om att få så många rätt som möjligt och det är nog bra att spela på lite favoriter. Jag försöker hitta tre spikar.

Är du en bra travspelare?
– Inte enligt mig själv men med lite tur vid rätt tillfälle kan man lyckas ibland. Jag har inte vunnit någon storvinst, det största jag tagit hem är runt 30 000 kronor. 

Vad är ditt mål med årets tävling?
– Det gäller att vara ödmjuk men det är klart som tusan att man vill vara med i toppen och det är förhoppningen. Kan jag lyckas i år igen vore det suveränt. 

Omgång ett är på lördag, hur lägger du upp ditt system?
– Jag har inte hunnit läsa på så mycket ännu, jag ska hem nu och göra det i kväll. Men jag kommer troligtvis spika Raja Mirchi och Perfect Toll och sen låsa V75-3 på Quarcio du Chene och Spring Erom, säger Sonny Kvist.

Team Westholm önskar Sonny lycka till i tävlingen! Vår förhoppning är att någon hästägare tar hem hela potten denna jackpotomgång och sedan köper hästar som vi kan ha skoj med! Trevlig helg!


Sonny Kvist

/Patrik Fernlund