Sommarschema – mycket på gång!

Glad påsk på er allihopa!

Vi har idag lanserat vår nya hemsida som nu äntligen är mobilanpassad. Vi har även lagt ut några datum som är intressanta för alla travälskare. Största nyheten är att vi i år kör ett event på elitloppslördagen i Stockholm. Där är det nog risk att det blir fullbokat så var med på noterna redan nu.

Jag ser fram emot en trivsam travsommar tillsammans med er!

21/5 Unghästkväll!

Tisdagen 21 maj (Elitloppsveckan) med start 17.00 har vi träningskväll på Karlsro, där vi tänker visa upp tvååringar och andra ostartade hästar för de ägare som önskar se sin häst. Intresset för dessa hästar brukar vara stort.

Ägare anmäler sitt intresse för att se sin häst senast fredagen 17 maj till info@teamwestholm.com eller Jörgen på sms (070-342 64 14).

Heat ett: Går klockan 18.00.

Heat två: Går klockan 19.30.

Hästarna kommer bära vojlockar, och programblad finns på plats. Om du vill ha din häst i ett speciellt heat, kom ihåg att skriva med det till oss.

Mellan heaten käkar vi hamburgare och dricker gott samt bjuder på kaffe och kaka. Hamburgarna serveras från 18.15. Vi har även genomgång av teamets hästar inför den stundande Elitloppshelgen – samt snackar upp Elitloppet.

För alla barn så är det ponnyridning fram till 18.00. Möjlighet att provåka med stor häst finns i dubbelvagn mellan 17.15 och 17.45, sedan mellan 18.30 och 19.15.

Inte bara ägare är välkomna, utan alla travälskare får besöka oss. Mejla info@teamwestholm.com om du vill komma – så vi vet hur mycket mat som behöver tillagas.

Välkommen på en travlig kväll i framtidens tecken!

24/5 Elitauktion!

Vi är på plats och jag har redan vart runt och besiktat några intressanta hästar som säljs där. Kontakta mig på 070-342 64 14 vid intresse. Klicka här för att komma till årets katalog!

25/5 Elitloppsfesten!

Vi tar med den mångåriga succéfesten från Prix d’Amerique-helgen till Sverige och Elitloppshelgen. Vi ser fram emot en trevlig kväll i travets tecken med våra hästägare, personal och övriga travvänner. Begränsat antal platser, först till kvarn!

Klicka här för mer information och hur du anmäler dig.

13/8 Wenngarn, Yearling Sale.

Jag är självklart på plats även denna auktion, läs mer här!

15/8 Westholm open, golftävling.

Datumet för årets golftävlingen är klart, den kommer traditionsenligt gå av stapeln på Sala golfklubb. Under juni månad kommer mer information – håll utkik!

4-6/9 Deauville, Select Yearling Sale.

Trevlig auktion i Frankrike, mer information kommer.