Solvalla-seger!

Flera hästar presterade bra, men bäst lyckades Min Fina Stina via en rykande avslutning.

I första loppet startade vi treåriga stoet Min Fina Stina som mestadels fick en löpning på innerspår som 3:e häst. I sista sväng såg det kritiskt ut då två hästar hade ryckt åt sig en ledning och trafikproblem rådde för Westholm-ekipaget. Men väl 300 kvar trocklade de sig loss och då visade Min Fina Stina att hon inte är vilken treåring som helst utan kunde utan problem spurta ikapp de längder hon hamnat bakom och till slut vinna med en säker längd! Grattis till skötande Jenny Andersson och alla andra kring hästen! Nytt rekord på 1,17,6 samt 50.000 in.

I loppet efter startade Drag Life som även han fick ett lopp på innerspår. Först 3:e in, som blev rygg på ledaren en bit in på upploppet. Utan att få luckan klättrade han så smått i rygg på ledande och vinnande ekipage när mållinjen skars. Han gick i mål på nya rekordet 1,16,8.

I lopp 9 och 10 startde Aaron Boko och Dellvann. Aaron gjorde en godkänd prestation efter att först gjort en snabbstart till ledningen för att sedan släppa och följa med till en femteplats. Dellvann avslutade dagen med galopp från start när det gick lite för fort.